TOM
BESPROKEN

TOM ontmoet | zomer 2022

REMY | Eindelijk weer kunnen sporten!

Al tijden had ik last van lies- en heupklachten. Dit beperkte me in mijn dagelijkse leven. Het was geen ondraaglijke pijn, maar ik kon daardoor niet sporten zoals ik dat graag doe. Na wat fysiotherapie waren de klachten zeker minder geworden maar nog niet weg en langzaam aan werden ze beetje bij beetje weer wat erger. Via een kennis hoorde ik dat Tom, naast zijn werkzaamheden als taxateur -zo ken ik hem immers- ook op het gebied van genezing werkzaam is.
Na onze kennismaking en wat uitleg begon de behandeling. Tom ging me rechtzetten en vroeg me gedurende de behandeling naar mijn ervaringen. Er gebeurde van alles, net alsof mijn lichaam aan het resetten was. Na zo’n 20 -25 minuten was de pijn nagenoeg helemaal weg… Bizar maar waar! Een paar weken na de eerste behandeling ben ik nog een keer geweest en daarna was de pijn helemaal verdwenen.
Ik kan weer fijn sporten, dank Tom!

Event Van Ziek Naar Beter | Schagen februari 2020

ALBERT | Respect

Allereerst bedankt voor je lezing op deze avond! Het sprak mij enorm aan. De wijze waarop je met respect kijkt en handelt naar alles wat je hebt ontdekt en beleeft. Het in zijn waarde laten van religies, geloven, denkwijzen maar daar wel het waardevolle voor jou uithalen, is iets wat mij persoonlijk ook raakt. Dit probeer ik ook in mijn leven toe te passen.
Ik moest tijdens de demonstratie veel denken aan de klachten in mijn onderrug. De volgende dag merkte ik dat ik geen zeurende pijn meer had in mijn onderrug. Sinds die dag heb ik geen noemenswaardige pijnklachten meer.

MARION | Mogelijkheden

Je persoonlijke verhaal gekoppeld aan hetgeen je hebt ontdekt op het gebied van zelfgenezing is een bijzonder krachtige combinatie om deelnemers te motiveren om te denken in mogelijkheden. Je verhaal is helder en uitnodigend. De deelnemers gingen enerzijds vol inspiratie naar huis en anderzijds met herkenning en een hart onder de riem dat ze op de goede weg zijn.

Heal

Wat een inspirerende man is Tom. Ik dacht meteen aan de Netflix documentaire HEAL. Tom is ook zo iemand uit de documentaire. Het kan dus echt.

Masterclass

Wat een inspirerend verhaal en wat kan hij het goed vertellen. Ik ben meteen het boekje gaan lezen. Daarin komt veel terug wat Tom in de Masterclass heeft verteld. Fijn om het op mijn gemak nog na te lezen. Ik deelde mijn enthousiasme met anderen en ze vonden het jammer dat ze er niet bij waren geweest.

Eigen Weg

Fijn dat Tom zijn verhaal vertelt vanuit de eigen ervaring en wat er mogelijk is, zonder sturend te zijn. Hij nodigt je uit om je eigen weg te ontdekken en wijst je in een richting, zodat je zelf kunt gaan ontdekken wat werkt voor jou.

Bevestiging

Voor mij was het enerzijds herhaling en bevestiging en anderzijds mooi om te zien dat het dus echt werkt!

Event TOM over TOM | Utrecht maart 2018

MARTINE  | Puur

Mooi. Puur. Waar. Een lezing met een schat aan waardevolle inzichten.

ESMEE  | Tips & Tools

Ik vond het een leuke en hele boeiende middag over zelfgenezing. Op een niet al te zware of zweverige maar vlotte en goed te begrijpen manier vertelde Tom zijn verhaal over zelfgenezing. Een heel bijzonder verhaal waar je als mens – ieder op zijn eigen manier – iets uit kunt halen en leren over zelfgenezing. Goeie tips en tools. Tom blijft ook heel dicht bij zichzelf door zijn persoonlijke verhaal te vertellen en door te geven, heel bijzonder. Een echte aanrader, niet alleen voor mensen die ziek zijn maar voor echt iedereen! Hele bijzondere middag! Bedankt! .

Tom Tivheaal review Metaalkathedraal

Try out TOM over TOM | Almere november 2017

JEANNE dronten | Ochtendritueel

Dag Tom, gisteren moest ik gniffelen om je 5:18. Hoe precies dacht ik nog…. weet je hoe laat mijn wekker ging? Juist… 6:18…. Uurtje later oké. Maar die 18 over…… dat is precies het schema dat mijn ochtend ritueel klopt. Ook ik wandel… en heb een intentie… mijn Ikigai vandaag is; open staan. (ontmoet veel nieuwe mensen).
Je hebt ons bereikt (mijn dochter is er ook mee bezig, want; al wakker en of ik wel minimaal 15 minuten ga lopen…)
Heel fijn dus om er bij aanwezig te zijn geweest. En heel bijzonder om te merken dat je mensen inspireert!

DANNY beverwijk | Tastbaar

Ik vond het heel inspirerend wat Tom vertelde. Wat voor mij eigenlijk niet tastbaar is heeft hij in deze lezing tastbaar gemaakt.

JEANINE zwolle | Uit het hart

Inspirerend en een bijzondere ervaring, mooi ondersteund met beelden en een demo! Kwam echt uit zijn hart, dat kon je zien!

SANDRA beverwijk | Praktisch

Ik vond het heel herkenbaar, een duidelijk verhaal, praktische tips waarmee we aan de slag kunnen thuis.

LIANNE amsterdam | Stimulans

Een hele inspirerende middag. Tom is een heel begenadigd spreker, ik heb met heel veel aandacht geluisterd. Ik kan niet wachten om zelf gelijk morgen al met meditatie te beginnen en er meer over te lezen.
Hij heeft me echt, echt geïnspireerd en gestimuleerd om hier iets mee te gaan doen!

PETER zwolle | Leerzaam

Het event “Tom over Tom” was een zeer interessante ervaring voor mij.
Tom heeft op een pakkende wijze een bijzonder verhaal verteld over het zelf genezende vermogen van het lichaam.
Het verhaal ging onder meer over energie, frequenties en trillingen en het vermogen van de mens hier invloed op uit te oefenen.
Tom legde het in begrijpelijke taal uit, niet zweverig maar gewoon op duidelijke en nuchtere wijze.
Tevens demonstreerde hij middels een Quantum-Toch sessie het effect hiervan.
De vrijwilliger uit het publiek had al lange tijd veel last van haar been, na de sessie was de pijn vrijwel verdwenen… Bijzonder!
Al met al was het een boeiende en leerzame middag, ik kan iedereen aanraden een volgend event bij te wonen!

“Had nog wel veel langer willen luisteren…..”

TOM vertelt | Muiden juli 2017

MARTIJN hoofddorp | Zelfgenezing

Tom heeft de gave om vanuit eigen ervaring en referenties het abstracte onderwerp zelfgenezing te duiden in een context die je aanspreekt en effect teweegbrengt. Het effect heb ik niet alleen zien gebeuren op een strand-sessie met een groep van 15 gasten maar ook aan de lijve ondervonden nadat ik een acute nek-blokkade kreeg afgelopen zomer. Tom stond gelijk paraat en heeft mij uitgelijnd wat op zich al een bijzondere ervaring was, en, heeft geholpen bij mijn revalidatie. Ik wens iedereen die de mogelijkheid heeft om met Tom aan de slag te gaan, zorgzame genezing toe en plezier!

MARIE-LOUISE haarlem | Down to earth

Ik heb recentelijk een presentatie van Tom bijgewoond. Wat hij vertelde heb ik als erg inspirerend ervaren, waarbij ik zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan heb. Zijn verhaal en aanpak zijn basic en praktisch toepasbaar.
Wat mij aansprak van zijn verhaal was de parallel die hij trok met inheemse stammen uit Australië, hun blik op én omgang met geneeskunde.
Daarnaast zorgde Tom ervoor dat iemand van de pijn in onderrug en rechterbeen werd verlost.
Vooral door de down-to-earth benadering een aanrader.

“Vooral door de down-to-earth benadering een aanrader.”

Event WEL-ZIJN-FESTIVAL | Noordwijk 19 mei 2019

ERICA | Energie

Dank voor je lezing en ben blij dat ik die middag aanwezig was. Veel mensen in mijn omgeving werken of hebben het regelmatig over energie. En om eerlijk te zijn ik snapte nooit hoe het nu werkt. Nu wel, jij hebt het voor mij heel helder uitgelegd waardoor ik verder kan in mijn ontwikkeling op dit gebied. Laat me weten als je weer ergens een lezing geeft. Voor nu dank en veel succes met alles.

YILDIZ | Inspiratie

Beste Tom, je hebt me erg geïnspireerd afgelopen zondag bij jou lezing en vooral ook het zelfgenezende deel!
Heb mezelf inmiddels opgegeven om dit ook te gaan leren! Dank!

TOM vertelt | Noordwijkerhout april 2017

INGE | Cadeau

Wat een cadeau om jouw lezing bij te mogen wonen vandaag. Je wist een ieder vanaf het begin te boeien met je inspirerende verhaal en je hebt ons bovendien laten ervaren wat het eigen lichaam kan met betrekking tot zelfgenezing zelfgenezing.
Jouw energie, in de breedste zin van het woord, kan veel mensen een zetje geven in de goede richting of bij intensiever contact zelfs veel meer dan dat! Ik ben er van overtuigd dat we nog veel van jou gaan horen in de toekomst!
Dank Tom!

CARLA haarlem | Inspiratie

Inspirerend, pakkend, herkenbaar en ook verwonderend!
Wat een inspiratie!
Een aanrader, bedankt Tom!

DESIRÉ | Een stap verder

Dankjewel Tom voor je inspirerende woorden!
Voor mij weer een stapje in de goede richting!

HENK | Genezing

Voor genezing zijn veel vaker dan we denken geen chemicaliën nodig….

ESTER | Wijsheid

Wat een cadeautje op de zondagochtend!
Super inspirerend voor onszelf maar ook om anderen weer “energie” te geven.
Wat een wijsheid, dankjewel!

“Tom straalt zoveel rust uit.”

Huiskamersessie | Amsterdam juni 2016

CAROLINE amsterdam

Tijdens zijn presentatie heeft Tom mij uitgelijnd. Tijdens de sessie voelde ik heel gelijkmatig en bijna vanzelfsprekend mijn houding veranderen.
De spieren in mijn benen, rondom mijn heupen en onderrug bewogen als het ware uit zichzelf, en mijn bekken kantelde iets naar links en naar voren. Alsof mijn lichaam aan het finetunen was, subtiel zoekend naar de juiste balans.
Tegelijkertijd voelde ik de zeurend pijn in mijn onderrug, waar ik al jaren dagelijks last van heb, wegebben.
We zijn nu een week verder: de pijn is niet teruggekomen, en ik beweeg soepeler dan ik in tijden heb gedaan.

“Mooi een puur verhaal uit eigen ervaring.”