TOM VERTELT

09 sep 2016
Tom beoefent het uitlijnen van het lichaam

TICHELWARE ©, de TUPPERWARE van 2016

TICHELWARE de ‘Tupperware party’ van 2016; geen verkoop, maar het delen van kennis en het inspireren van mensen, op mijn manier.

De afgelopen keer was ik op uitnodiging van lieve en betrokken vrienden op een zondagmiddag bij hun thuis, op een prachtige locatie in Amsterdam. By the way – de naam TICHELWARE komt ook uit hun koker.

Het was een gezellige middag, die na een korte introductie begon met een lezing aan de hand van mijn eigen ervaringsverhalen. Ik deel graag mijn kennis en fascinatie over energie in combinatie met ons eigen unieke zelfgenezende vermogen. Wat is energie, hoe werkt het en hoe kan je het op een goede manier inzetten?
Omdat we dit keer met een klein gezelschap waren, was er na de lezing nog gelegenheid om hier en daar de theorie in de praktijk te brengen.

Caroline mocht het spits afbijten; zij heeft al jarenlang rugklachten die maar blijven aanhouden. Na het inventariseren van de klachten begint een consult altijd met het uitlijnen van de heupen, de ruggenwervel en de schedel. Een scheefstand van de heup en schedelrand is heel eenvoudig te meten, en de gastvrouw maakte een foto voor en na de behandeling om degene achteraf het resultaat te laten zien; “meten is weten”.
Na het uitlijnen van het lichaam, zijn de klachten soms al geheel of gedeeltelijk opgelost. Zo niet, dan ‘volgen’ we het lichaam, oftewel het lichaam geeft aan waar het graag wil herstellen. Het verhaal van Caroline na het uitlijnen kun je nalezen bij de reviews op mijn website.

Nu was de beurt aan een andere vriendin. Zij kampt al sinds haar jeugd met heup en beenproblemen, als gevolg van operaties en daardoor stond haar heup niet recht. Wederom begonnen we met het uitlijnen en hebben we ons daarna gericht op specifieke klachten, als gevolg van een val (zere arm en flinke blauwe plekken in haar gezicht). Na het “meten is weten” stond haar heup weer recht, waren de pijnklachten verminderd en gaf ze aan dat de behandeling haar een plezierig gevoel gaf.

Als laatste was er nog een topsporter, met een prachtig CV op het gebied van topsport heeft hij wedstrijden gelopen tegen de grootsten der aarde. In dit geval was er geen sprake van een scheefstand van de heup of ruggenwervel, maar ik ontdekte wel een lichte scheefstand van zijn schedel en hij had last van wat hoofdpijn. Na het uitlijnen van de schedel was alles weer in balans, waarna ik me richtte op zijn hoofdpijn, die na zo’n 20 minuten was verdwenen!

Super voldaan, blij en een tikkeltje vermoeid mocht ik ook nog aanschuiven bij het afterdiner, heerlijk!
Halverwege het diner viel het iemand ineens op dat de blauwe plekken in het gezicht van de vriendin al voor een groot gedeelte waren verdwenen. Terwijl flinke blauwe plekken normaal gesproken toch echt wel een paar dagen aanhouden!

Het was dus een prachtige middag, die uiteindelijk pas halverwege de avond eindigde. Ik heb de gasten kunnen inspireren en een bijdrage in hun welzijn kunnen leveren, hoe leuk is dat!
Daarom kijk ik nu alweer uit naar de volgende geplande Tichelware’s. Lijkt het jou ook leuk om een keer een dagdeel in familie-, en/of groepsverband geïnspireerd te raken? Kijk dan op mijn website bij Event, ik kijk uit naar onze kennismaking!

En nogmaals dank voor déze middag, gastvrouw en gastheer!

Tom-Tichelaar-event-behandeling-uitlijnen-voor
Tom-Tichelaar-event-behandeling-uitlijnen-na

tom