TOM VERTELT

13 mei 2016
het magische verhaal van Tom's vader

Magisch

Hoe fantastisch de resultaten kunnen zijn bevestigt wel het MAGISCHE verhaal van mijn vader.

Zolang ik me kan herinneren heeft mijn vader last van een hernia met veel, heftige pijnklachten. Deze klachten werden veroorzaakt door een aangeboren afwijking in zijn ruggenwervel. Daar is op 1 plek een soort verkleving ontstaan. Door een gebroken stuitje na een val uit een boom (toen hij 6 jaar oud was) en een botsing met een zwaarlijvige tegenstander tijdens een rugby wedstrijd ontstond er door de jaren heen steeds vaker een soort van kortsluiting (zenuwpijn).

De zenuwpijn straalde vanuit zijn rug richting zijn beide benen, zijn stuitje en zijn onderrug (wervel L3/4). En de laatste jaren viel 3 tot 4 keer per week, onverwachts de kracht uit zijn rechterbeen weg, waardoor hij regelmatig ten val kwam. Dat bracht veel onzekerheid met zich mee omdat hij dit nooit voelde aankomen, maar wel plotseling (op de meest ongewenste plaatsen) languit ging. Bovendien belemmerde het hem enorm in de dagelijkse dingen; eten koken of een kop koffie meenemen, dat kon eigenlijk niet meer. En door alle vallen had hij daarnaast last van een hersenschudding, gekneusde ribben of andere fysieke schade.

Op Moederdag 2015 stelde ik hem de vraag: “Wat wil je het liefst?”. Zijn antwoord was: “Als ik maar niet meer val, dan zou ik heel blij zijn.” Ik ben hem toen eerst gaan uitlijnen en heb hem ca. 20 minuten behandeld. Sindsdien is hij, tot op de dag van vandaag, NOOIT meer gevallen!! Echt een fantastisch resultaat!

Maar hoewel we een doorbraak hadden bereikt, bleef de (per dag in heftigheid wisselende) pijn aanwezig.
Onregelmatig gaf ik hem QT behandelingen, en dat gaf de ene keer lokaal wat verlichting, soms nam de pijn juist toe. Maar vooral voelde hij dat er veel gebeurde in zijn lichaam. Dat bracht tegelijkertijd ook een angst bij hem; dat het vallen misschien ook weer zou terugkomen, of dat de weer pijnen erger zouden worden, of dat er andere pijnen zouden manifesteren. Dus we stopten helemaal met de QT behandelingen.
Uiteindelijk werd de pijn voor hem ondraaglijke en de situatie voor hem uitzichtloos. Ik besloot om hem 5 dagen achter elkaar, op hetzelfde tijdstip te gaan behandelen en ik plaatste hiervoor ook een healing-verzoek in de besloten Quantum Touch Facebookgroep.

Na deze dagen had hij tot 40% minder pijn in zijn benen, minder pijn in zijn stuitje en rug én had hij het gevoel in zijn voeten weer terug (ik wist niet eens dat hij dit al jaren niet meer had)! Wederom fantastisch dus, maar vooral sterkte dit ook zijn vertrouwen in Quantum Touch. Na die week ben ik (op afstand!) verder gegaan met behandelen.

De pijn in zijn been bleef afnemen, maar de pijn in zijn stuitje en rug werden weer zo erg dat hij ondanks de Tramadol (morfine achtige pijnstiller), zijn bed niet uit kon.Ik besloot er weer voor een paar dagen heen te gaan (helaas wonen ze niet om de hoek). Na opnieuw een QT-behandeling, nam de pijn gelukkig meteen af tot een draaglijker niveau. Opvallend was dat hij wel een (uitwendig) wondje ter hoogte van zijn stuitje kreeg. De tweede dag heb ik hem eigenlijk maar 5 tot 7 minuten behandeld, maar het resultaat was onwerkelijk: HIJ WAS PIJNVRIJ, EN DAN OOK HELEMAAL PIJNVRIJ! Ongelooflijk!!

Achteraf vertelde hij me, dat hij opeens het gevoel had dat twee handen zijn rugwervel ‘’optilden en weer neerzetten’’, waarna hij het gevoel van een warme douche over zijn rug ervoer en zijn benen enorm moe werden.
Ongeveer een week na deze magische gebeurtenis kwam er tenslotte ineens een heel klein splintertje uit het wondje bij zijn stuitje naar buiten….

Tot op de dag van vandaag heeft hij geen pijn meer gehad, wel nog veel last ondervonden van de afkickverschijnselen van de pijnstillers.
Ik heb twee verbijsterde, maar vooral erg DANKBARE OUDERS, zo mooi!

[Gepubliceerd in de Quantum Touch Niewsbrief april 2016]

tom