TOMoverTOM

TOM vertelt in Utrecht - 18 maart 2018

Afgelpen zondag 18 maart 2018 organiseerde Tom in de Metaalkathedraal in Utrecht het event ‘TOM over TOM’.
Op deze middag nam hij de bezoekers mee op zijn reis; de reis van chronisch ziek zijn tot het moment dat Tom zichzelf genas. Toen is zijn fascinatie voor het zelfgenenzend vermogen ontstaan, een vermogen waarover we allemaal beschikken maar waar we weinig van weten.
Tom deelde zijn ervaringen en vertelde over zijn ochtendritueel. Samen met de bezoekers werden er yoga oefeningen gedaan en gemediteerd. Tom legde uit wat energie is en hoe we dit kunnen inzetten voor onze eigen gezondheid.
Hij vertelde over hoe Aboriginals zichzelf genezen en demonstreerde hoe we zelf in staat zijn om een ander van zijn of haar fysieke klachten af te helpen.
Tevens lanceerde Tom hier zijn eerste boek ‘Kortom, zo kan het ook’.
Bekijk hier het fotoverslag.

“Mooi. Puur. Waar. Een lezing met een schat aan waardevolle inzichten.”

Martine

“Ik vond het een leuke en hele boeiende middag over zelfgenezing. Op een niet al te zware of zweverige maar vlotte en goed te begrijpen manier vertelde Tom zijn verhaal over zelfgenezing.  Een heel bijzonder verhaal waar je als mens – ieder op zijn eigen manier –  iets uit kunt halen en leren over zelfgenezing. Goeie tips en tools. Tom blijft ook heel dicht bij zichzelf door zijn persoonlijke verhaal te vertellen en door te geven,  heel bijzonder. Een echte aanrader, niet alleen voor mensen die ziek zijn maar voor echt iedereen! Hele bijzondere middag! Bedankt!”

Esmee

Tom vertelt over wandelen
groeps healing
Tom vertelt over zelfdenkend vermogen in de Metaalkathedraal
uitlijnen en zelfgenezend vermogen stimuleren
Kortom, zo kan het ook , de lancering van Toms' eerste boek
Tom signeert Kortom, zo kan het ook