TOMoverTOM

TOM vertelt in Amsterdam - 22 april 2016

Op zondagmiddag 22 april 2016 gaf TOM tijdens een huiskamersessie een presentatie aan een besloten groep.
Tom vertelde gepassioneerd over wat het zelfgenezende vermogen voor hem heeft betekend en hoe hij dit nu inzet om anderen van hun klachten af te helpen. Een uitdagende en informatieve middag, waarbij Tom ook  alle aanwezigen behandelde.

“Tijdens zijn presentatie heeft Tom mij uitgelijnd. Tijdens de sessie voelde ik heel gelijkmatig en bijna vanzelfsprekend mijn houding veranderen.
De spieren in mijn benen, rondom mijn heupen en onderrug bewogen als het ware uit zichzelf, en mijn bekken kantelde iets naar links en naar voren. Alsof mijn lichaam aan het finetunen was, subtiel zoekend naar de juiste balans.
Tegelijkertijd voelde ik de zeurend pijn in mijn onderrug, waar ik al jaren dagelijks last van heb, wegebben.
We zijn nu een week verder: de pijn is niet teruggekomen, en ik beweeg soepeler dan ik in tijden heb gedaan.”