TOMoverTOM

TOM vertelt in Schagen - 4 februari 2020

TOM vertelt; Van Ziek Naar Beter. Een masterclass over het zelfhelend vermogen door Tom Tichelaar, bij Jazz Coaching & Training in Schagen.

“Ruim de helft van de Nederlanders zit weleens niet lekker in zijn vel en heeft last van fysieke, mentale of emotionele klachten. Herken jij dat? Heb je het verlangen weer te zijn wie je was zonder die klachten? Ruim je blokkades uit de weg en kom weer vooruit!”

Op 29 januari gaf spreker en ondernemer Tom Tichelaar een lezing waarin hij de bezoekers meenam op zijn eigen reis van chronisch ziek zijn naar 100% vitaal. Hij vertelde over het zelf-helend vermogen van het lichaam. De rode draad; zijn genezing op eigen kracht nadat bij hem de diagnose CVS (chronisch vermoeidheids- syndroom) werd gesteld. Na 2 jaar in bed liggen was hij het beu en heeft hij zichzelf genezen met behulp van eeuwenoude wijsheden en technieken. Daarna heeft Tom zijn zoektocht voortgezet naar wat er op het gebied van ons zelfhelende vermogen nog meer mogelijk is. ‘We beschikken allemaal over dit vermogen maar vaak we weten niet hoe dit te gebruiken omdat het ons niet wordt geleerd.’
Tom deelde zijn openhartige verhaal graag want ook jij wilt vast weten hoe je jouw zelf-genezend vermogen kunt ontwikkelen en gebruiken om fitter en vitaler door het leven te gaan. Tom demonstreerde hoe dat in zijn werk gaat.
Ook jou kan het helpen. Iedereen heeft de sleutel van zijn eigen slot.