TOM VERTELT

20 okt 2017
water wijsheid kristallen

Water Wijsheid

Water Weet Het Antwoord is mooi voorbeeld van een boek dat al jarenlang op mijn wensenlijst stond maar het kwam er maar niet van. Een boek dat vertelt hoe water reageert op veranderingen in ons collectieve en individuele bewustzijn.
Nadat ik het boek eindelijk heb gelezen, de gedachte; had ik dat maar veel eerder gedaan!

WATER WEET ANTWOORD

Water brengt wijsheid. Het boek Water Weet Het antwoord, geschreven door M. Emoto, laat zien hoe water reageert op veranderingen in ons collectieve en individuele bewustzijn.
De Japanse onderzoeker Masaru Emoto bevroor waterstofmonsters die van tevoren waren blootgesteld aan negatieve woorden, positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek.
Daarna maakte hij foto’s van de waterkristallen en stelde vast dat de positief beinvloede waterstofmonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleverden.  De waterstofmonsters die waren blootgesteld aan negatieve woorden, gedachten en emoties resulteerden daarentegen in lelijke, misvormde kristallen.

70% WATER

De wereld bestaat voor 70%  uit water. Ook wij mensen bestaan voor 70% uit water en als we net zijn geboren zelfs uit 90%!
Als je je dat realiseert hebben we met bovengenoemde eigenschap van water de sleutel in handen. Water kan grote veranderingen bewerkstelligen, zowel op persoonlijk vlak als op collectief en mondiaal niveau.

LEERMOMENTJES

Tijdens mijn komende event op 5 november a.s. in Almere zal ik nog wat dieper op deze inspirerende materie ingaan. (Nog geen kaartje? Je kunt ze hier bestellen!)

Het boek Water Weet Het Antwoord geeft je een prachtige inkijk in de verrichtte onderzoeken en is geillustreerd met beeldmateriaal van positieve en negatieve kristallen.
Het boek spreekt voor zichzelf en leert je duidelijk wat de invloed is van onze gedachten en uitspraken.
Doe er je voordeel mee.

Wil je het boek zelf lezen? Hieronder vind je de info van het boek.
Water Wijsheid
Auteur: Masuro Emoto
ISBN 978-90-202-8370-9

tom