LEES
TOM

Kortom, zo kan het ook

17.95

Inclusief verzendkosten.

In Kortom, zo kan het ook neem ik je mee op mijn reis, mijn reis van chronisch ziek zijn naar 100% vitaal.  Na twee jaar dokteren heb ik het heft in eigen hand genomen en ben ik zelf op zoek gegaan naar herstel. Ik ben gaan mediteren en was na drie maanden weer aan het werk.  Daar begon mijn zoektocht naar wat het universum ons nog meer aan schatten kan geven voor een goede gezondheid. Dit boek is het resultaat van tien jaar zoeken, ontdekken, proeven, ondervinden, doorleven en verwonderen. Dankbaar dat ik de letters in de goede volgorde op papier heb gekregen, hoop ik jou hiermee te inspireren. Stilletjes hoop ik gewoon dat het jouw leven, of dat van iemand in jouw omgeving, zal verrijken. Puur, qua idee en intentie. Lees je mee?

© 2018 Tom Tichelaar
Redactie Gabriëlle Berning
Boekverzorging Studio Ernst
Omslagfoto Fotografie Studio In een Flits
ISBN 978 90 828439 0 3
NUR 740
Uitgegeven in eigen beheer

Eerste druk 2018
Tweede druk 2018
Derde druk 2022

Beschrijving

Het boek Kortom, zo kan het ook is geschreven door Tom Tichelaar (1972). Als een metselaar, die losse bouwstenen samenvoegt tot een prettig thuis, zo bouwt Tom enthousiast aan het dagelijks leven, met al haar beletsels. In de makelaardij komt hij met innovatieve concepten over maatschappelijke problemen in de woningmarkt. Bij hardnekkige gezondheidsproblemen komt hij met oplossingen voor heling en voegt hij lijf en geest weer samen tot een werkbaar geheel.
Inmiddels hebben al velen Tom geconsulteerd of op een andere manier met hem kennisgemaakt. Tom is kundig en betrokken. Hij wijst mensen op nieuwe mogelijkheden voor het overwinnen van hun klachten en biedt daarbij concrete hulp. Zijn lezingen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en eeuwenoude wijsheid. Sprekend over het zelfgenezende vermogen van ieder mens, weet Tom te inspireren op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Een nieuwe manier van denken, vanuit een frisse benadering.

Een andere kijk op gezondheid en genezing. Een nieuwe manier van denken.

“Goed boek en mooi geschreven, ik denk dat velen hier energie uithalen. Ik kon het niet laten je boek in één adem uit te lezen.”

Meindert

“Tom, ik ben je dankbaar voor dit inspirerende boek. Ik heb het in één keer uitgelezen. Je hebt het zeer begrijpelijk en met humor geschreven:). Ik vind het een echte aanrader voor iedereen die geinteresseerd is in zelfgenezing!”

Sarah

Bekijk hieronder een aantal pagina’s uit het boek.

kortom zo kan het ook mediteren