BEKIJK
TOM

TOM's 10 MINUTEN DOCU

Mijn eerste mini documentaire gaat over mediumschap; wat is het, hoe werkt het en wat kan het voor jou betekenen.
Over dit onderwerp heb ik een puur gesprek gehad met Carmen Vreeburg van Soul and Intuition. Carmen is al ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van mediumschap. De intentie van deze mini docu van 10 minuten is jou een indruk te geven van deze wonderbaarlijke en liefdevolle wereld.

De opnames van de eerste docu zijn gemaakt op een prachtige locatie; De Zwanenhof in Zenderen. Dit oude retraitehuis is omgeven door prachtige tuinen. Kortom; een sfeervolle locatie voor mijn eerste mini documentaire.
Laat het je verwonderen en inspireren!

TOM'S MINUUT

In filmpjes van 1 minuut geeft Tom bruikbare tips om je zelfhelend vermogen voor je te laten werken.

TOM’s 1 MINUUT
april 2019
Zonlicht, water en energie. Drie waardevolle tools die je kunt inzetten voor jouw zelfhelend vermogen. In mijn TOM’s 1 minuut filmpjes vertel ik hoe je daar zelf mee aan de slag kunt..

LENTEKRIEBELS
9 mei 2019
Gebruik je voorjaarsenergie om je to-do-list aan te pakken en zet je lentekriebels om in Good Habits!

HYDRATATIE
28 juni 2019
Heerlijk die hoge temperaturen! Dan is het des belangrijker goed te hydrateren. Laat dat laatste nou net lastig zijn voor veel mensen.
Over het algemeen drinken wij te weinig water. In dit filmpje vertel ik precies hoeveel water JIJ dagelijks zou moeten drinken, daar is namelijk een handig ezelsbruggetje voor!

KEYSLEEP
16 mei 2019
Krijg midden op de dag weer een energieboost door een keysleep of powernap in plaats van een cup-a-soup! Vitaliseren als Albert Einstein en Leonardo di Caprio.

BEWUST ETEN
mei 2019
Bewust eten, de meest effectieve manier om weer in shape te komen. Weet jij hoe je dat moet doen? In 1 minuut geeft ik je een aantal handige tips.

DE KRACHT VAN WATER
4 juli 2019
Water kan ons veranderen. Wij kunnen met ons bewustzijn water veranderen. Wist jij dat?