TOM
BESPROKEN

CONSULTEN

Lees hieronder reviews van personen die ik heb mogen helpen zichzelf te genezen.

FEMKE Oldemarkt | Gezegend

Na een zeer zware bevalling, 16 jaar geleden, die eindigde in een spoedkeizersnee, heb ik rugpijn. Pijn die in de loop der jaren is verergerd en uitgebreid naar bekken, heupen, onderrug, schouders, nek en hoofd. Begonnen bij de fysio, en geëindigd bij de manueel therapeut. En door alles wat daar tussenin zit, ben ik behandeld. Met iedere keer weer de hoop: zou dit het dan wezen? Zou deze behandeling me van de pijn af helpen? Het antwoord is jammer genoeg nee gebleken. Ik slikte de laatste maanden de maximale dosis aan Diclofenac en paracetamol.
Totdat we via familie bij de lezing van Tom terecht kwamen. Weer die gedachte; zou dit het dan wezen? De knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. Tom is bij ons thuis geweest. Eerst een tijd gepraat en daarna zijn we begonnen. Ik heb het over me heen laten komen, maar toch ook zo benieuwd naar wat er ging gebeuren. En of ik wat zou ‘voelen’. Je begint met het aangeven wat je ‘pijnscore’ is op een schaal van 1 tot 10. Tijdens de behandeling vraagt Tom geregeld of je wat voelt, en hoe die score nu is. Bij de eerste tinteling in m’n onderrug dacht ik dat ik het me verbeeldde. Maar toen het weer gebeurde, kon ik wel juichen; er gebeurt iets! In de week na de behandeling bleek mijn hoofdpijn dusdanig verminderd dat ik helemaal geen pijnstillers meer hoefde te slikken! Aangezien de rug- en schouderklachten nog wel aanwezig waren, hebben we een week later een behandeling op afstand via de telefoon gedaan. (mijn gedachtes: Werkt dat echt? Je zal zien dat ik nou net die persoon ben bij wie dat niet werkt….). Maar ook dat werkte! weer die tintelingen. Heel erg bijzonder om te ervaren. En na die behandeling voelden m’n bekken en schouders zoveel soepeler, en zoveel minder pijnlijk. En nog steeds geen hoofdpijn!
Omdat er nog verbetering mogelijk is, volgt er binnenkort nog een behandeling op afstand.
Ik voel me gezegend dat ik Tom heb leren kennen, ik voel me gezegend dat ik door zijn behandeling zonder pijn kan zijn, en ik hoop dat hier zoveel meer mensen mee in aanraking komen, en deze bijzondere energie ervaren!
Dank Tom!

ZOE arnhem | Hamstring

Wij kennen Tom al jaren van verjaardagen van een dochter van een vriendin van ons. Wij hadden al begrepen dat hij heel wat mensen snel van hun klachten af heeft kunnen helpen op een voor ons – tot voor kort – onbekende manier. Inmiddels heeft onze dochter, een fanatiek tennisster, mogen ervaren hoe eenvoudig het lichaam zelf een klacht versnelt kan genezen.
Al geruime tijd kampte ze met een gevoelige hamstring, rust nemen was er niet bij, je kunt immers geen tenniswedstrijd of training missen, waardoor de klachten verergerden. De pijn streek uit naar de onderkant van de voet.
De huisarts diagnostiseerde een ontsteking aan haar hamstring en schreef minimaal 5 tot 6 weken rust voor. Indien de klachten na deze periode nog niet weg zouden zijn, zou ze een kuur voorgeschreven krijgen. Dochter in tranen en in overleg met haar Tom benadert. Hij maakte snel tijd voor haar vrij en kwam in het weekend bij ons thuis langs zodat Zoe zich zo comfortabel mogelijk zou voelen.
Na wat uitleg begon hij met het meten van haar heupen en liet zien dat deze wat scheef stonden. Na het uitlijnen hiervan (stond erna weer recht) richtte hij zich op haar pijnklachten. Na zo’n drie kwartier stond Zoe recht, liep anders en de pijn aan de onderkant van de voet was weg en de pijn in de hamstring nagenoeg geheel weg. Tom gaf al aan dat genezing nog wat door zou gaan en adviseerde rust, zodat de pijn wellicht de dag erna helemaal weg zou zijn. Dat gebeurde ook en Zoe kon de dag erna alweer met gym meedoen op school. Inmiddels is ze weer lekker volop aan het tennissen! Dankjewel Tom, mede namens Zoe.

MARTEN lelystad | Rugpijn en balansproblemen

Begin maart ben ik aan een kanaalstenose in de nek geopereerd , aanvankelijk leek het goed
Te gaan,  vanaf mei ging het slechter met het lopen en de balans.
Via een kennis kwam ik in contact met Tom en na een paar sessies was er duidelijk verbetering.
Ook had ik veel last van lage rugpijn die direct na een behandeling verdween. We hebben 1 maal per week een behandeling gedaan. De stabiliteit is beter geworden en de lage rugpijn is verdwenen.
Nu op dit moment heb ik een time–out ingelast en mochten de klachten weer toenemen zal ik zeker Tom weer raadplegen.

FINETTE hilversum | Bedplassen

Onze dochter 10 jaar oud kampte zo nu en dan nog steeds met bledplassen, wat heel vervelend is voor een naderende puber. Het hield haar echt bezig, vooral rondom slaapfeestjes en het naderende schoolkamp. We hadden al van alles geprobeerd, maakten haar steevast elke avond nog een keer wakker, en op een zeker moment hebben we in overleg met haar via de huisarts zelfs een plaswekker aangeschaft. Dit ging soms dagen goed, maar als de plaswekker een keer ging, sliep ze er gewoon doorheen.
We hadden via via al eens over Tom gehoord en hebben hem gewoon maar gebeld. De eerste keer kwam hij bij ons thuis en stelde onze dochter vrij snel op het gemak. Ze vond de behandeling niet vervelend, en het deed ook geen pijn. Daarna heeft Tom ons nog een keer gebeld en op afstand nog een behandeling gegeven. Voor de zekerheid later nog een keer. Maar tot op de dag van vandaag (bijna een jaar later) heeft ze nooit meer een ongelukje gehad.
Zo fijn….!! Vooral voor het zelfvertrouwen van onze dochter!

BRENDA lelystad | Zere vinger

Laatst hielp ik vrienden die aan het klussen waren. Bij het verslepen van een kledingkast (die we achteraf beter eerst leeg hadden kunnen halen, zo zwaar) kreeg ik mijn duim tussen de kast en een bed, klemvast! Dit deed enorm zeer, mijn duim  begon te kloppen en ik zag een blauw plekje onder de nagel ontstaan. Maar gelukkig was Tom op dat moment ook daar en zei: ‘’Mag ik je helpen? Ik ken een trucje om de pijn wat te verzachten’’. Ik dacht, laten we maar proberen, en zo gezegd zo gedaan. Hij hield zijn handen om mijn zere duim en deed een ademhalingsoefening. Binnen enkele tellen werd het kloppende gevoel minder en nam de pijn af.
’s Avonds bedacht ik me bij het doornemen van de dag, oh ja had een zere vinger de pijn was geheel weg zag alleen nog een klein blauw puntje onder mijn nagel. Bizar hoor, maar wat fijn!
Dankjewel Tom.

BIBI almere | Blaasontsteking

Mijn dochter Bibi kreeg last van een blaasontsteking, dit heeft ze in het verleden wel eerder gehad. Als dit na een paar dagen niet overgaat dan schrijft de huisarts een antibiotica kuur voor. Daar zijn wij persoonlijk niet zo gek op, al die chemische middelen.
Gehoopt dat blaasontsteking vanzelf over zou gaan, helaas, dus toch de huisarts geraadpleegd en een antibiotica kuur voorgeschreven gekregen. Na de 8 dagen kuur was de blaasontsteking over.
Nog geen week later kreeg mijn dochter weer last bij het plassen en had ze weer een blaasontsteking. Nu was het moment daar om wat anders te proberen.
Een vriendin van ons had goede ervaringen met Tom en hem maar eens gevraagd of hij hier wat mee zou kunnen. In het kader om een tweede kuur te voorkomen – baat het niet schaad het niet – heeft Tom onze dochter behandelt en na twee behandelingen was het helemaal weg.
Bijzonder, dank Tom

PIETER zwolle | Golfelleboog

Het gebeurde tijdens de zomervakantie 2015 in het prachtige Italië (Toscane). We liepen met vrienden te slenteren door het prachtige Arezzo. Op een pittoresk pleintje heb ik mijn dochter, van toen 7 jaar opgetild van één of ander kunstwerk, een soort stier van brons kan ik mij herinneren. Volgens mij is het niet de bedoeling dat zij hier op gaat klimmen dus ik wil haar eraf halen. Ik moest iets boven mijn macht tillen en dat heb ik geweten. Ik hoorde iets in mijn elle boog knappen (pees) en voelde een venijnige pijnscheut aan de binnenkant van mijn elle boog bij de aanhechting op het bot. Lokale pijn met uitstraling naar de onderarm was het gevolg, ook het tillen met de arm was erg pijnlijk.
Na googelen en een doktersbezoek blijkt dat ik alle verschijnselen heb van een golfelleboog. Vreemd want mijn golfsetje staat onder een laag stof in de garage te vergaan en mijn vrouw dringt er elke keer op aan om deze maar eens op markplaats te zetten. Uiteindelijk maanden rustig aan gedaan met de arm/elle boog maar de pijn werd maar niet minder ook het systematisch koelen heeft niet gewerkt.
In het voorjaar 2016 ben ik met Tom Tichelaar in contact gekomen via gemeenschappelijke kennis. Tom verteld over mijn klacht die maar niet minder wordt. Met mijn nodige nuchterheid en een tikkeltje sceptisch heb ik Tom mij laten behandelen. Bij aanvang van de behandeling zet Tom mijn bekken recht en verder merk ik niets tijdens het behandelen tot aan het eind mijn middelste vinger heel warm wordt en begon te tintelen. Een warmte scheut ging via deze vinger via mijn hand naar mijn onderarm. Het duurde al met al maar een paar seconden. Ik was verrast want de pijn in mijn elle boog was bijna weg. Bizar gewoon.
Na deze sessie ben ik de arm weer gaan belasten (sportschool) en de pijn kwam helaas weer terug en is gebleven. Uiteindelijk heb ik Tom gevraagd om mij voor een tweede keer te behandelen. Tijdens die behandeling heb ik niets gevoeld maar een paar dagen later merkte ik wel dat de pijn minder was geworden.
Inmiddels zijn we zo’n 5 maanden verder en ik moet zeggen de pijn is zo goed als weg. Ik kan mijn arm en elle boog weer gewoon belasten (sportschool) en ik weet zeker dat de behandeling van Tom een positieve uitwerking heeft gehad.

CONSTANCE leersum | Hielspoor

Sinds twee jaar kamp ik met hielspoor wat vervolgens uitmondde in een peesplaatontsteking in beide voeten. Dit heeft mij beperkt in veel dagelijkse bezigheden. Ik heb daardoor zelfs tijdelijk op mijn werk in een rolstoel gezeten omdat het advies was zoveel mogelijk rust te houden. De aangeboden oefeningen heb ik gevolgd, ik heb speciale zooltjes bij de podoloog laten maken en deze gaven tijdelijk wel wat verlichting maar de klachten hielden aan.
Via een vriendin kwam ik in contact met Tom. Hij heeft me inmiddels twee keer behandeld, de eerste keer live waarbij hij mij eerst heeft uitgelijnd en we ons hebben gericht op mijn voeten. De pijn was na de behandeling met zeker 90% verdwenen. Een paar weken later kwam de pijn in lichtere mate weer terug en had ik ook last van een zere plek in mijn heup als ik in bed lag. Tom heeft me toen op afstand (telefonisch) behandeld en de pijn aan mijn voeten en heup verdwenen en zijn nog steeds weg.

LYDIANNE lelystad | Hernia

Na een herniaoperatie in 2009 hield ik restklachten over zoals pijn in mijn billen bij het langdurig zitten. Dat kon ik aardig hanteren door drukverdelende zitkussens te gebruiken en regelmatig van houding te veranderen.
Echter: in januari 2015 kreeg ik in toenemende mate pijn in de achterkant van mijn rechter bovenbeen (aan het ander been dan mijn ‘hernia been’). Zitten langer dan 3 kwartier werd heel erg pijnlijk.
Ik heb fysiotherapie gehad, dry needling, ik ben door de scan geweest, heb medicatie gebruikt (hoge dosering onstekingsremmers) enz.
De conclusie van de orthopeed was dat er fysiek niets aantoonbaar was aan te wijzen wat mijn klachten kon verklaren.
Ondertussen was ik ten einde raad. Ik kon haast niet meer zitten ook staand werken (aan mijn hoog-laag bureau) gaf veel pijnklachten, zelfs liggen… alles deed zeer.
Bij toeval kwam ik in contact met Tom.
Mijn eerste gedachte was “baat het niet, dan schaadt het ook niet”, zijn we gestart met wekelijkse behandelingen waarbij Tom mijn zere plek behandelde. Hij “lijnde mij eerst uit” en richtte dan zijn aandacht op mijn zere been. Daarbij moest ik altijd ontzettend wiebelen. Alsof ik in balans moest komen. Steevast voelde het koud in mijn onderrug en been.
Was ikzelf soms wat ambivalent of het allemaal wel zou helpen, Tom was dat niet en was zeer vasthoudend in zijn overtuiging dat het beter zou worden. En inderdaad toen we begin juli op vakantie gingen was de pijn echt een heel stuk minder. Van ¾ van mijn werktijd staan, was dit reeds gezakt naar ¼. Een aanzienlijke verbetering.
Ook de reis naar Frankrijk (900) kilometer verliep heel goed. Ik heb 1x keer een uur achterin gelegen en verder heb ik steeds kunnen zitten.
Op vakantie ging het mits ik overdag maar af en toe kon liggen heel behoorlijk. En nu, begin sept. 2016, heeft zich dit toch doorgezet. Ik sta op mijn werk bijna nooit meer ( wel vaak even opstaan).  Uit eten gaan op visite gaan reizen wordt allemaal een stuk leuker.
Ik ben ervan overtuigd dat de behandelingen van Tom mij hier heel erg bij geholpen hebben. De vakantie zal het laatste zetje in de goede richting geweest zijn. Van een 8 op de pijnschaal van 1-10 zit ik nu op een 2.
De gevolgen van mijn hernia zijn niet meer weg te denken maar ik kan er zo prima mee leven. Dank je wel Tom!

TONNY lelystad | Ontstoken kies

Vlak voor kerst had ik een ontsteking aan mijn kies, mijn wang was dik en zelfs een beetje blauw. Ik had geen zin om een paar dagen voor kerst naar de kaakchirurg te moeten met alle gevolgen van dien; geen kerstdiner voor mij. Tom heeft me toen 2 dagen achter elkaar behandeld en de pijn was helemaal weg!

YENTELL lelystad | Jicht

Afgelopen winter heeft Tom mij twee keer van mijn zere knie afgeholpen. Laatst had ik een enorm zere teen en ben na twee weken pijn toch maar naar de dokter gegaan. Die gaf aan dat ik jicht had in mijn grote teen. Eigenlijk mocht hij het niet zo noemen omdat ik nog geen 18 ben. De voorgeschreven antibiotica kuur stond me tegen en heb Tom gevraagd of hij me hiermee wilde helpen. De dag erna is hij langs geweest en binnen 20 minuten was de pijn helemaal weg en heb ik er geen last meer van gehad.

MO zwolle | Rug en stuitklachten

Ik ben 17 jaar en heb al ruim twee jaar lang chronische rugpijn. De oorzaak van de pijn is niet helemaal duidelijk maar het is waarschijnlijk een val (van een trap) geweest. Na mate de jaren verstreken is de pijn flink toe genomen. Het begon bij pijn in m’n stuitje en nu gaat de pijn helemaal tot aan m’n nekwervels.
Ik ben bij de dokter geweest en heb foto’s laten maken in het ziekenhuis maar daar is niets uit gekomen. Daarna werd ik doorgestuurd naar de fysio maar ook hij kon niets voor mij doen.
Na ongeveer een half jaar zonder fysiotherapie ben ik op eigen initatief naar een andere fysio gegaan die vertelde dat hij mij daadwerkelijk kon helpen. Maar na ongeveer 16 sessies zag deze fysio in dat hij ook weinig voor mij kon betekenen. Ik werd door gestuurd naar de Chiropractiker, helaas ook zonder succes.
Ik slikte al ruim een jaar lang dagelijks iets van 8 asprines maar daar was ik klaar mee. Uiteindelijk ben ik toch overgestapt naar een zwaarder medicijn: diclofenac.
Ik kreeg over Tom te horen door een kennis en ik stond er gelijk voor open, ik had toch niks te verliezen.
Na de eerste sessie met Tom was er direct verbetering merkbaar en na de tweede sessie was ik helemaal van de pijn af.
Ook ben ik inmiddels helemaal gestopt met het gebruik van medicijnen. Wanneer ik veel moet zitten komt de pijn nog een beetje terug, maar dat is niets in vergelijking met hoe het was.
Ik denk dat ik nog 1 keer met Tom ga afspreken om ook van het laatste beetje pijn af te zijn. Heel fijn om te weten dat er dus zeker een mogelijkheid is om van mijn pijn af te zijn; een heel fijn vooruitzicht.

MARIA hilversum | Hand en polsklachten

Twee maanden geleden kreeg ik opeens last van veel pijn in mijn linkerpols en hand. Dit gebeurde plotseling, zonder fysieke aanleiding of aanwijsbare overbelasting. Het vervelende was dat ik een week later moest vertrekken naar Amerika voor een concerttournee (ik ben klarinettiste) en met een zere pols zou dat niet goed aflopen. Ik wist al wat een arts zou zeggen; rust nemen, zodat mijn hand zelf zou kunnen herstellen. Maar een paar dagen of weken tijd had ik niet, ik moest keihard klarinet studeren en wilde me vooral geen zorgen hoeven maken – gewoon lekker op mijn muziek concentreren. Toen besloot ik met de neef van mijn man, Tom Tichelaar, contact op te nemen en te kijken of hij misschien iets voor me kon doen. Tom kwam de volgende dag langs en begon meteen uit te leggen wat quantum touch eigenlijk is en hoe het werkt – dat elk lichaam er toe in staat is zichzelf te genezen, maar dat er soms extra energie nodig is om dat proces in gang te zetten. Hij liet mij eerst rechtop staan en richtte zijn aandacht en energie op mijn schouders en ruggegraat. Opeens voelde ik hoe mijn rechter schouder naar beneden zakte, er was duidelijk  iets niet goed in balans in mijn lichaam. Even later voelde ik me duizelig en misselijk. We moesten even pauze nemen… Tom ging daarna verder met mijn hand en pols, en de pijn begon langzaam minder te worden. Ik voelde me opgelucht toen Tom klaar was – de pijn was ongetwijfeld minder. In de volgende dagen ging hij verder werken aan mijn hand, maar op afstand. Na een paar dagen was de pijn helemaal verdwenen en was het net of ik nooit een probleem had gehad. We zijn nu twee maanden verder en ik heb nooit weer een seconde last gehad van mijn pols. Quantum touch is een echte eye-opener voor me en ik ben Tom erg dankbaar voor zijn hulp.

PAUL amsterdam | Balansproblemen

Door een auto-ongeluk heb ik 15 jaar geleden zwaar hersenletsel opgelopen. Eén van de restklachten is een verstoorde balans. Tom heeft het aangedurfd dit complexe probleem aan te pakken.
Hij heeft mij de afgelopen tijd regelmatig behandeld. Iets wat na al die jaren nog onmogelijk leek lijkt nu te gaan lukken; mijn balans gaat stukje bij beetje vooruit en daardoor sta en loop ik stabieler.
We gaan door met de behandelingen, want dit geeft mij kracht en zelfvertrouwen!

WILLEMIJN lelystad | Sportblessure aan enkel en scheenbeen

Sinds langere tijd loop ik hard. Met goede schoenen en rustige opbouw. Totdat ik winter vorig jaar een blessure kreeg. M’n enkel was al langere tijd dik en opeens kreeg ik erg last van mijn schenen. Ook ’s nachts had ik steken. Hardlopen ging niet meer, na behandelingen bij de fysio, o.a. medical taping, en vier maanden rust ging de pijn weg en kon ik weer opbouwen. Tot sept vorig jaar, de pijn kwam terug en heb Tom Tichelaar gevraagd mijn enkel en scheen te behandelen, daar ik hoopte niet weer maanden te moeten herstellen. Een bijzondere gebeurtenis. Na het rechtzetten van mijn heup concentreerde hij zich op mijn enkel en schenen. Op dat moment kreeg ik steken in mijn heup en behandelde hij die door zijn hand er zacht op te leggen. Het leek alsof hij veel druk uitoefende maar dit was niet het geval. Ook kreeg ik pijn in mijn schouder, ook daar concentreerde hij zich op. Ik kreeg het ontzettend koud en werd misselijk. Het leek alsof m’n hele lichaam in werking werd gesteld. Na nog een behandeling op afstand probeerde ik weer te lopen en gek genoeg zonder pijn! Tot de dag van vandaag. Ik loop twee tot drie keer per week en heb nergens meer last van!

STEFFEN lelystad | Slijmbeursontsteking

Ik liep al enige tijd rond met een zere knie veroorzaakt door een slijmbeurs ontsteking maar ik voelde weinig voor een bezoek aan de dokter omdat ik uit ervaring weet dat dit leidt tot een pijnlijke spuit in mijn knie. Op een gegeven moment stelde mijn vrouw mij voor de keuze óf naar de huisarts óf Tom vragen om daar iets aan te doen.
Hoewel ik helemaal niet open sta voor andere vormen van genezing, maar ik al wel had vernomen dat veel mensen baat hebben bij Tom’s behandeling, heb ik Tom toch gevraagd.
In een half uur was ik pijnvrij! Super – hoe het werkt weet ik nog steeds niet – de pijn is weg en weggebleven.

EVENTS

Lees hieronder reviews van personen die aanwezig waren tijdens events waarop ik heb gesproken over het zelfgenezend vermogen.

Event TOM over TOM | Utrecht maart 2018

MARTINE  | Puur

Mooi. Puur. Waar. Een lezing met een schat aan waardevolle inzichten.

ESMEE  | Tips & Tools

Ik vond het een leuke en hele boeiende middag over zelfgenezing. Op een niet al te zware of zweverige maar vlotte en goed te begrijpen manier vertelde Tom zijn verhaal over zelfgenezing. Een heel bijzonder verhaal waar je als mens – ieder op zijn eigen manier – iets uit kunt halen en leren over zelfgenezing. Goeie tips en tools. Tom blijft ook heel dicht bij zichzelf door zijn persoonlijke verhaal te vertellen en door te geven, heel bijzonder. Een echte aanrader, niet alleen voor mensen die ziek zijn maar voor echt iedereen! Hele bijzondere middag! Bedankt! .

Tom Tivheaal review Metaalkathedraal

Try out TOM over TOM | Almere november 2017

JEANNE dronten | Ochtendritueel

Dag Tom, gisteren moest ik gniffelen om je 5:18. Hoe precies dacht ik nog…. weet je hoe laat mijn wekker ging? Juist… 6:18…. Uurtje later oké. Maar die 18 over…… dat is precies het schema dat mijn ochtend ritueel klopt. Ook ik wandel… en heb een intentie… mijn Ikigai vandaag is; open staan. (ontmoet veel nieuwe mensen).
Je hebt ons bereikt (mijn dochter is er ook mee bezig, want; al wakker en of ik wel minimaal 15 minuten ga lopen…)
Heel fijn dus om er bij aanwezig te zijn geweest. En heel bijzonder om te merken dat je mensen inspireert!

DANNY beverwijk | Tastbaar

Ik vond het heel inspirerend wat Tom vertelde. Wat voor mij eigenlijk niet tastbaar is heeft hij in deze lezing tastbaar gemaakt.

JEANINE zwolle | Uit het hart

Inspirerend en een bijzondere ervaring, mooi ondersteund met beelden en een demo! Kwam echt uit zijn hart, dat kon je zien!

SANDRA beverwijk | Praktisch

Ik vond het heel herkenbaar, een duidelijk verhaal, praktische tips waarmee we aan de slag kunnen thuis.

LIANNE amsterdam | Stimulans

Een hele inspirerende middag. Tom is een heel begenadigd spreker, ik heb met heel veel aandacht geluisterd. Ik kan niet wachten om zelf gelijk morgen al met meditatie te beginnen en er meer over te lezen.
Hij heeft me echt, echt geïnspireerd en gestimuleerd om hier iets mee te gaan doen!

PETER zwolle | Leerzaam

Het event “Tom over Tom” was een zeer interessante ervaring voor mij.
Tom heeft op een pakkende wijze een bijzonder verhaal verteld over het zelf genezende vermogen van het lichaam.
Het verhaal ging onder meer over energie, frequenties en trillingen en het vermogen van de mens hier invloed op uit te oefenen.
Tom legde het in begrijpelijke taal uit, niet zweverig maar gewoon op duidelijke en nuchtere wijze.
Tevens demonstreerde hij middels een Quantum-Toch sessie het effect hiervan.
De vrijwilliger uit het publiek had al lange tijd veel last van haar been, na de sessie was de pijn vrijwel verdwenen… Bijzonder!
Al met al was het een boeiende en leerzame middag, ik kan iedereen aanraden een volgend event bij te wonen!

“Had nog wel veel langer willen luisteren…..”

TOM vertelt | Muiden juli 2017

MARTIJN hoofddorp | Zelfgenezing

Tom heeft de gave om vanuit eigen ervaring en referenties het abstracte onderwerp zelfgenezing te duiden in een context die je aanspreekt en effect teweegbrengt. Het effect heb ik niet alleen zien gebeuren op een strand-sessie met een groep van 15 gasten maar ook aan de lijve ondervonden nadat ik een acute nek-blokkade kreeg afgelopen zomer. Tom stond gelijk paraat en heeft mij uitgelijnd wat op zich al een bijzondere ervaring was, en, heeft geholpen bij mijn revalidatie. Ik wens iedereen die de mogelijkheid heeft om met Tom aan de slag te gaan, zorgzame genezing toe en plezier!

MARIE-LOUISE haarlem | Down to earth

Ik heb recentelijk een presentatie van Tom bijgewoond. Wat hij vertelde heb ik als erg inspirerend ervaren, waarbij ik zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan heb. Zijn verhaal en aanpak zijn basic en praktisch toepasbaar.
Wat mij aansprak van zijn verhaal was de parallel die hij trok met inheemse stammen uit Australië, hun blik op én omgang met geneeskunde.
Daarnaast zorgde Tom ervoor dat iemand van de pijn in onderrug en rechterbeen werd verlost.
Vooral door de down-to-earth benadering een aanrader.

“Vooral door de down-to-earth benadering een aanrader.”

TOM vertelt | Noordwijkerhout april 2017

INGE | Cadeau

Wat een cadeau om jouw lezing bij te mogen wonen vandaag. Je wist een ieder vanaf het begin te boeien met je inspirerende verhaal en je hebt ons bovendien laten ervaren wat het eigen lichaam kan met betrekking tot zelfgenezing zelfgenezing.
Jouw energie, in de breedste zin van het woord, kan veel mensen een zetje geven in de goede richting of bij intensiever contact zelfs veel meer dan dat! Ik ben er van overtuigd dat we nog veel van jou gaan horen in de toekomst!
Dank Tom!

CARLA haarlem | Inspiratie

Inspirerend, pakkend, herkenbaar en ook verwonderend!
Wat een inspiratie!
Een aanrader, bedankt Tom!

DESIRÉ | Een stap verder

Dankjewel Tom voor je inspirerende woorden!
Voor mij weer een stapje in de goede richting!

HENK | Genezing

Voor genezing zijn veel vaker dan we denken geen chemicaliën nodig….

ESTER | Wijsheid

Wat een cadeautje op de zondagochtend!
Super inspirerend voor onszelf maar ook om anderen weer “energie” te geven.
Wat een wijsheid, dankjewel!

“Tom straalt zoveel rust uit.”

Huiskamersessie | Amsterdam juni 2016

CAROLINE amsterdam

Tijdens zijn presentatie heeft Tom mij uitgelijnd. Tijdens de sessie voelde ik heel gelijkmatig en bijna vanzelfsprekend mijn houding veranderen.
De spieren in mijn benen, rondom mijn heupen en onderrug bewogen als het ware uit zichzelf, en mijn bekken kantelde iets naar links en naar voren. Alsof mijn lichaam aan het finetunen was, subtiel zoekend naar de juiste balans.
Tegelijkertijd voelde ik de zeurend pijn in mijn onderrug, waar ik al jaren dagelijks last van heb, wegebben.
We zijn nu een week verder: de pijn is niet teruggekomen, en ik beweeg soepeler dan ik in tijden heb gedaan.

“Mooi een puur verhaal uit eigen ervaring.”