TOM
DOCEERT

WORKSHOP
HELENDE KRACHT | 2023

Genezing is een fascinerend proces. Ieder lichaam beschikt over een intelligent systeem om zichzelf te genezen; het “zelfgenezende vermogen”.

Prijs: € 99 p.p., incl  boek,  een goede lunch, healing en eerlijk water
Locatie: volgt
Datum: volgt
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur

Wil jij graag weten hoe je het zelfgenezend vermogen voor jou of voor een ander kunt laten werken?
Wil jij graag leren hoe je de drie natuurelementen zonlicht, water en energie hiervoor kunt inzetten?
Dat kan tijdens de ééndaagse workshop Helende Kracht.
Op deze dag gaan we met een groep van maximaal 12 personen samen aan de slag. Ik deel mijn kennis met jou en we brengen deze kennis in de praktijk.
Een dag vol met nieuwe inzichten, leuke deelnemers, koffie, thee en een goede lunch.
Je ontvangt mijn boek  – Kortom zo kan het ook – cadeau.

ONTMOET TOM

De Bewustzijn School Amsterdam

In 2019 gaf Tom de teachings ‘Van ziek naar beter’ en ‘Zelfhelend vermogen voor en door jou’. In deze lessen nam hij de cursisten mee in de wereld van het zelfhelende vermogen.  Een vermogen waarover we allemaal beschikken maar doorgaans weinig van weten.

Lees hier een review van een cursist:

Pure aandacht, liefde en energie
“De lessen van Tom zijn heel bijzonder. Ik heb twee lessen van hem over het zelfhelend vermogen bijgewoond en er ging voor mij een wereld open. Tom is een sympathieke en duidelijke docent, die zijn lessen over het zelfhelend vermogen en de kracht van energie op heldere wijze leidt.
In de eerste les vertelt de docent over zijn eigen ontdekkingstocht en belicht het zelfhelend vermogen dat in ieder mens zit. In de tweede les wordt het geleerde in de praktijk gebracht.
Ook de nazorg is heel goed geregeld. Na afloop van de lessen heb ik nog meerdere keren contact gehad met Tom, waarbij hij heel actief meedacht over het ontstaan van mijn fysieke klachten en hoe ik deze zonder medicatie kan verminderen. Heel mooi om’ inzicht te krijgen in hetgeen wij allemaal op eigen kracht, en met het sturen van onze energie kunnen bereiken.”
Julia