TOM
DOCEERT

WORKSHOP
VAN ZIEK NAAR BETER

Genezing is een fascinerend proces. Ieder lichaam beschikt over een intelligent systeem om zichzelf te genezen; het “zelfgenezende vermogen”.

Locatie: Buitencentrum Oostvaardersplassen, Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad
Datum: woensdag 20 maart 2024
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Prijs: € 145,- p.p., inc.BTW en koffie, thee, water en lunch

Hoe kom je ‘van ziek naar beter’? Het is zoals de route naar de hoofdstad van Italië: meerdere wegen leiden naar Rome. Zo is het ook met ‘van ziek naar beter’. Hier is van alle mogelijke routes alleen jouw route leidend.
Op deze dag neem ik je mee op jouw eigen traject van ziek zijn naar beter worden, een inspirerende dag vol gedeelde kennis die je moet weten, omdat het werkt.
Met ORDE als basis -de sleutel tot herstel- en met inzet van de natuurelementen zonlicht, energie en water, werken we in alle opzichten aan je herstel.
Een dag met gelijkgestemden in een veilige omgeving, omringd door de rustgevende natuur van de Oostvaardersplassen, inspirerend en vol nieuwe inzichten.
Wil je weten hoe je het herstellend vermogen van je lichaam voor jezelf of voor een ander kunt laten werken? Dan is dit jouw dag!

TOM besproken

Mooi. Puur. Waar. Een lezing met een schat aan waardevolle inzichten.

Wat een inspirerend verhaal en wat kan hij het goed vertellen. Ik ben meteen het boekje gaan lezen. Daarin komt veel terug wat Tom in de Masterclass heeft verteld. Fijn om het op mijn gemak nog na te lezen. Ik deelde mijn enthousiasme met anderen en ze vonden het jammer dat ze er niet bij waren geweest.

Fijn dat Tom zijn verhaal vertelt vanuit de eigen ervaring en wat er mogelijk is, zonder sturend te zijn. Hij nodigt je uit om je eigen weg te ontdekken en wijst je in een richting, zodat je zelf kunt gaan ontdekken wat werkt voor jou.