TOM
DOCEERT

WORKSHOP
HELENDE KRACHT

Genezing is een fascinerend proces. Ieder lichaam beschikt over een intelligent systeem om zichzelf te genezen; het “zelfgenezende vermogen”.

Prijs: € 125,- p.p., inc. een werkboek, een goede Italiaanse lunch, healing en eerlijk water
Locatie: Het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort
Datum: zaterdag 24 juni 2023
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur

Wil jij graag weten hoe je het zelfgenezend vermogen voor jou of voor een ander kunt laten werken?
Wil jij graag leren hoe je de drie natuurelementen zonlicht, water en energie hiervoor kunt inzetten?
Dat kan tijdens de ééndaagse workshop Helende Kracht.
Op deze dag gaan we met een groep van maximaal 12 personen samen aan de slag. Ik deel mijn kennis met jou en we brengen deze kennis in de praktijk. Een dag vol met nieuwe inzichten!

WORKSHOP
HELENDE KRACHT
het vervolg

Prijs: € 125,- p.p., inc. een werkboek, een goede Italiaanse lunch, healing en eerlijk water
Locatie: Het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort
Datum: volgt
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur

Als je geïnteresseerd bent in heling van je eigen patronen, overtuigingen en daaruit voortvloeiende -terugkerende- klachten (dat kan van alles zijn), je mijn workshop Helende Kracht hebt gevolgd of ervaring hebt met energie-werk, dan ben je van harte welkom op deze dag waarop JIJ centraal staat.

De dag staat in het teken van het -met wortel en al- oplossen van jouw klachten. We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en pakken deze aan. Kortom, een dag – niet alleen algemene info en niet alleen luisteren- maar een dag waarop jij met jouw eigen issues aan de slag gaat. Een dag vol directe en indirecte heling die je leven verandert. De dag waar jij stappen gaat zetten naar JOUW eigen gezondheid op een fijne en veilige plek met gelijkgestemden.

Tom Tichelaar OOHM Workshop Helende Kracht

ONTMOET TOM

De Bewustzijn School Amsterdam

In 2019 gaf Tom de teachings ‘Van ziek naar beter’ en ‘Zelfhelend vermogen voor en door jou’. In deze lessen nam hij de cursisten mee in de wereld van het zelfhelende vermogen.  Een vermogen waarover we allemaal beschikken maar doorgaans weinig van weten.

Lees hier een review van een cursist:

Pure aandacht, liefde en energie
“De lessen van Tom zijn heel bijzonder. Ik heb twee lessen van hem over het zelfhelend vermogen bijgewoond en er ging voor mij een wereld open. Tom is een sympathieke en duidelijke docent, die zijn lessen over het zelfhelend vermogen en de kracht van energie op heldere wijze leidt.
In de eerste les vertelt de docent over zijn eigen ontdekkingstocht en belicht het zelfhelend vermogen dat in ieder mens zit. In de tweede les wordt het geleerde in de praktijk gebracht.
Ook de nazorg is heel goed geregeld. Na afloop van de lessen heb ik nog meerdere keren contact gehad met Tom, waarbij hij heel actief meedacht over het ontstaan van mijn fysieke klachten en hoe ik deze zonder medicatie kan verminderen. Heel mooi om’ inzicht te krijgen in hetgeen wij allemaal op eigen kracht, en met het sturen van onze energie kunnen bereiken.”
Julia