ONTMOET
TOM

CONSULT

Ben jij er klaar voor om je klachten grondig –van binnen naar buiten- op te lossen?
Dan kunnen we samen aan de slag!

Voorafgaand aan onze eerste afspraak stuur ik je een intake formulier.
Aan het begin van het consult maken we kennis en inventariseren we jouw klachten.
We gaan op zoek naar de oorzaak van je klachten –door te luisteren wat je lichaam je wil vertellen- en analyseren dit inzicht.
Vervolgens gaan we samen aan de slag.

We beginnen met het uitlijnen van de schedel en heupen, omdat dit gewoonweg de basis van je lichaam is. Denk aan een auto die slingert; de garage zal eerst de banden gaan uitlijnen.
Na het uitlijnen richten we ons op de klacht/pijn en volgen het lichaam in het genezingsproces. Hier komt overigens nauwelijks tot geen aanraking bij kijken; jij bent degene die de regie heeft.

Het is zeer aan te raden om na de afspraak even wat tijd vrij te houden. Zo geef je je lichaam de gelegenheid om even te rusten, waarna het optimaal kan herstellen.
De ervaring leert dat één tot twee uur rust het meeste rendement oplevert en ook als prettig wordt ervaren.

Ik bied twee mogelijkheden; een kort of een lang consult.

KORT CONSULT

We plannen samen een tijdstip voor een consult van ca. 1,5 uur bij jou thuis. De meeste mensen vinden het fijn om de behandeling thuis plaats te laten vinden; je eigen huis is immers de meest vertrouwde omgeving.
Na de behandeling kun je direct even je rust kunt pakken in jouw eigen huis, zonder reistijd.

Dit consult bestaat uit een intake, een inventarisatie van de oorzaak van je klacht(en) en een behandeling.
Als we beide vinden dat er vervolgconsulten nodig zijn, dan kunnen deze consulten in overleg eventueel ook op afstand plaatsvinden, bijvoorbeeld via de telefoon of skype.

KOSTEN KORT CONSULT

Een gemiddeld consult duurt 1 – 1,5 uur, exclusief reistijd.
De kosten bedragen € 125,- (inclusief btw, intake, behandeling)
Reistijd breng ik niet in rekening, wel de gereden kilometers o.b.v. € 0,33 per/km.

Graag geef ik je een tweede optie, omdat ik geloof in “Wie goed doet, goed ontmoet”. Ik halveer de prijs voor mijn consult (€ 62,50 per consult ipv. € 125,- per consult) indien jij de tijd die ik jou investeer, investeert in iemand die jouw hulp goed kan gebruiken. Dit kan van alles zijn, maakt mij niet uit wat, maar doe het met passie! Nieuwsgierig als ik ben, verneem ik dan graag wie en waarmee je iemand hebt geholpen.

Wanneer je graag geholpen wilt worden, maar niet in staat bent om de genoemde kosten te dragen; schroom dan niet om mij te mailen. Ik help mensen in specifieke situaties regelmatig kosteloos.

LANG CONSULT

Op deze dag gaan we samen aan de slag op een gave en inspirerende locatie centraal in Nederland.
Deze hele dag (van 10:00 uur tot 16:00 uur) staat in het teken van een intensieve heling van binnen naar buiten.

Na onze kennismaking en intake inventariseren we je klachten en gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je klachten, waarna dit inzicht en het oplossen van je klachten centraal staat.
We maken een wandeling en ik leer je praktische tools die je kan inzetten voor jouw vitaliteit. De gevonden inzichten zetten we om in handvatten die je vanaf deze dag altijd en overal kunt gaan inzetten, de zogenaamde “life changing habits”.

De locatie is perfect; we hebben een moderne pipowagen tot onze beschikking midden op de hei gelegen in Hoornboeg te Hilversum. Dus vergeet je wandelschoenen niet!
Ik garandeer je; na deze dag heb je een andere kijk op je klachten en ben je zelf in staat om daar positieve invloed op uit te oefenen.

KOSTEN LANG CONSULT

Ben je bereid om in je eigen gezondheid te investeren en sta je open om je kijk op ziek zijn te verfrissen. Kies je voor het betalen van je eigen risico van je zorgverzekering ad. € 385,- OF investeer je dit bedrag echt in jouw welzijn, jouw gezondheid en praktische tools voor de rest van je leven? De keuze is aan jou!

De genoemde prijs is inclusief btw, goeie koffie, thee, een vegetarische lunch en onbeperkt wandelen.

BOEK EEN CONSULTRAADPLEEG JE DOKTER OF SPECIALIST

Ik ben overtuigd van de kracht van je zelfgenezende vermogen, maar ik heb geen medische achtergrond.
Ik adviseer je dan ook altijd om bij elke klacht je huisarts of specialist te raadplegen.