TOM
PRESENTEERT

TOM INSPIREERT

Zelf vertel ik graag over het unieke “zelfgenezende vermogen” van het lichaam en hoe dit is in te zetten om genezing te versnellen; een natuurlijk vermogen waarover we allemaal beschikken. Helaas is het ons niet geleerd hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken!
Aan de hand van eigen ervaringen en persoonlijke verhalen gebaseerd op onder andere Quantum Touch, geef ik informatieve en gepassioneerde lezingen. Na deze presentaties hebben luisteraars hun horizon verbreed, gezien of ervaren wat er allemaal kan (het balanceren van een heup of het verminderen van een pijnklacht) en wellicht zijn ze zelfs al een klein beetje in staat om hun zelfgenezende vermogen – of dat van een ander – te versterken.

“Jouw energie, in de breedste zin van het woord, kan veel mensen een zetje geven in de goede richting of bij intensiever contact zelfs veel meer dan dat!”

Tom Tichelaar vertelt
Bewustzijn School

TOM in de Bewustzijn School Amsterdam

Vanaf 17 oktober 2018 geef ik tweewekelijks de les ‘Zelfhelend Vermogen voor en door jou’. In deze teaching neem ik je graag mee in de wereld van het zelfhelende vermogen.  Een vermogen waarover we allemaal beschikken maar doorgaans weinig van weten.

Locatie: De Bewustzijn School, Keizersgracht 467, 1017 DK Amsterdam
Tijd: 11:30 tot 13:00 uur
Prijs: €15,- per les

Boek hier tickets voor
12 december 2018
9 januari 2019

BOEK TOM

Wil jij graag geïnspireerd raken door dit prachtige natuurlijke vermogen waarover we allemaal beschikken? Ik kom ook graag naar jou toe om hierover te vertellen en te demonstreren.
Dat kan in een kleine samenstelling, bijvoorbeeld een groep familie, vrienden of collega’s. Ook grotere groepen (beroepsgroepen/-bedrijven) behoren tot de mogelijkheden, b.v. als onderdeel van een bedrijfsdag of -uitje. En scholen, want hoe jonger geleerd hoe effectiever.

Jij of jullie zorgen voor de setting, ik voor kennis en inspiratie.

” Inspirerend, pakkend, herkenbaar maar ook verwonderend!”

Tom over Tom event
Tom Tichelaar event boeken

KOSTEN

Kleine groepen (huiskamer setting ca. 10 personen)
€ 250,= incl. BTW, excl. reiskosten

Bedrijven en instellingen
€ 1500,= excl. BTW, excl. reiskosten
maatwerk afgestemd op de wensen van de organisatie is ook mogelijk

Scholen
GRATIS, excl. reiskosten

BOEK NU