TOM
PRESENTEERT

TOM op het WEL-ZIJN festival in Noordwijk

WEL-ZIJN Festival

Ruim de helft van de Nederlanders zit weleens niet lekker in zijn vel en heeft last van fysieke, mentale of emotionele klachten. Herken jij dat?
Heb je het verlangen weer te zijn wie je was zonder die klachten?
Ruim je blokkades uit de weg en kom weer vooruit!

Op 19 mei geeft spreker en ondernemer Tom Tichelaar op het WEL-ZIJN festival een presentatie waarin hij je meeneemt op zijn eigen reis van chronisch ziek zijn naar 100% vitaal.
Hij vertelt over het zelfhelend vermogen van het lichaam. De rode draad is zijn genezing op eigen kracht nadat bij hem de diagnose CVS (chronisch vermoeidheids syndroom) werd gesteld. Na 2 jaar in bed liggen was hij het beu en heeft hij zichzelf genezen met behulp van eeuwenoude wijsheden en technieken.

Daarna heeft Tom zijn zoektocht voortgezet naar wat er op het gebied van ons zelfhelende vermogen nog meer mogelijk is. We beschikken allemaal over dit vermogen maar vaak we weten niet hoe dit te gebruiken omdat het ons niet wordt geleerd.
Tom deelt zijn openhartige verhaal graag want ook jij wilt vast weten hoe je jouw zelfgenezend vermogen kunt ontwikkelen en gebruiken om fitter en vitaler door het leven te gaan. Tom gaat demonstreren hoe dat in zijn werk gaat.

Ook jou kan het helpen. Iedereen heeft de sleutel van zijn eigen slot.

Locatie: Strandplaats Nederzandt, Langevelderslag 52, Noordwijk
Datum: zondag 19 mei 2019
Tijdstip: aanvang 13:00 uur (duur ca. 90 minuten)

De toegang tot het festival is gratis, het bijwonen van Tom’s lezing bedraagt € 5,=.
Reserveren niet nodig.

Tom welzijnsfestival
Bewustzijn School

TOM in de Bewustzijn School Amsterdam

De Bewustzijn School

In 2019 geeft Tom de teachings ‘Van ziek naar beter’ en ‘Zelfhelend vermogen voor en door jou’. In deze lessen neemt hij je graag mee in de wereld van het zelfhelende vermogen.  Een vermogen waarover we allemaal beschikken maar doorgaans weinig van weten.

Locatie: De Bewustzijn School, Keizersgracht 467, 1017 DK Amsterdam

Les 1 – Van ziek naar beter
Data: 17 april, 29 mei en 26 juni 2019
Tijd: 11:30 tot 13:00 uur
Prijs: €15,- per les

Les 2  –  Zelfhelend vermogen voor en door jou
Data:  15 mei, 12 juni en 10 juli  2019
Tijd: 11:30 tot 13:00 uur
Prijs: €15,- per les

Boek hieronder je tickets voor de komende lessen

LES 1 – Van ziek naar beter
Les 17 april 2019
Les 29 mei 2019
Les 26 juni 2019

LES 2 – Zelfhelend vermogen voor en door jou
Les 15 mei 2019
Les 12 juni 2019
Les 10 juli 2019

Als je deelneemt aan les 1 en les 2 ontvang je het boek ‘korTOM zo kan het ook’ cadeau.

TOM INSPIREERT

Zelf vertel ik graag over het unieke “zelfgenezende vermogen” van het lichaam en hoe dit is in te zetten om genezing te versnellen; een natuurlijk vermogen waarover we allemaal beschikken. Helaas is het ons niet geleerd hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken!
Aan de hand van eigen ervaringen en persoonlijke verhalen gebaseerd op onder andere Quantum Touch, geef ik informatieve en gepassioneerde lezingen. Na deze presentaties hebben luisteraars hun horizon verbreed, gezien of ervaren wat er allemaal kan (het balanceren van een heup of het verminderen van een pijnklacht) en wellicht zijn ze zelfs al een klein beetje in staat om hun zelfgenezende vermogen – of dat van een ander – te versterken.

“Jouw energie, in de breedste zin van het woord, kan veel mensen een zetje geven in de goede richting of bij intensiever contact zelfs veel meer dan dat!”

Tom Tichelaar vertelt
Tom over Tom event

BOEK TOM

Wil jij graag geïnspireerd raken door dit prachtige natuurlijke vermogen waarover we allemaal beschikken? Ik kom ook graag naar jou toe om hierover te vertellen en te demonstreren.
Dat kan in een kleine samenstelling, bijvoorbeeld een groep familie, vrienden of collega’s. Ook grotere groepen (beroepsgroepen/-bedrijven) behoren tot de mogelijkheden, b.v. als onderdeel van een bedrijfsdag of -uitje. En scholen, want hoe jonger geleerd hoe effectiever.

Jij of jullie zorgen voor de setting, ik voor kennis en inspiratie.

” Inspirerend, pakkend, herkenbaar maar ook verwonderend!”

KOSTEN

Kleine groepen (huiskamer setting ca. 10 personen)
€ 250,= incl. BTW, excl. reiskosten

Bedrijven en instellingen
€ 1500,= excl. BTW, excl. reiskosten
maatwerk afgestemd op de wensen van de organisatie is ook mogelijk

Scholen
GRATIS, excl. reiskosten

Tom Tichelaar event boeken